WelkomZakelijkServicesLuchthavenvervoerKoeriersdienstContract-afsprakenWagenparkContact

KoeriersdienstDe Koerier Service van Taxi Markink is in de loop der jaren uitgegroeid tot een veel gevraagde dienst door de bedrijven in onze regio.
Onze chauffeurs zijn altijd inzetbaar, waardoor spoedopdrachten 24 uur per dag mogelijk zijn. Wij kunnen een zeer snelle levering van uw documenten/goederen garanderen. De tarieven zijn erg scherp, dus u komt niet voor onverwachte toeslagen te staan.

Informeert u bij ons naar de maximum afmetingen van uw pakketten, het tijdstip van afhalen en bezorging alsmede onze speciale tarieven. U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging van de datum van aflevering, het tijdstip, de naam van de persoon die het pakket in ontvangst heeft genomen en het originele ontvangstbewijs wordt u per post toegestuurd. Een kopie hiervan bewaren wij bij onze administratie.

Uiteraard staat onze betrouwbaarheid voorop en garanderen wij een snelle bezorging en een vertrouwelijke behandeling van uw documenten/goederen.

Contact

Telefoonnummer: 053 - 260 06 66

business transport enschede contractvervoer enschede exclusief taxivervoer goedkoop taxivervoer enschede groepsvervoer enschede internationale luchthaven taxi services koeriersdienst enschede luchthavenvervoer enschede personenvervoer enschede taxi enschede